• Beton Zwembaden

  Een betonbad betekent de totale vrijheid wat betreft vorm, afmeting, afwerking en kleur in combinatie met een grote duurzaamheid die jarenlang zorgeloos zwemplezier garandeert.

   

  De bodemplaat van 25 cm dikte wordt ter plaatse gegoten en is voorzien van de nodige bewapening en wachtijzers voor de muren. Dan wordt er een bekisting gemaakt voor de wanden, voorzien van inbouwstukken zoals skimmers, onderwaterspots, inlaten, bodemzuigers, enz. Tot slot wordt het geheel volgegoten met hydrofuge beton. Na het bouwen van het ruwe bad is het tijd voor de verdere binnenafwerking en ook hier is de keuze groot: polyesterfolie, tegels, mozaïek… Iedere afwerking creëert een unieke uitstraling.

   

  HDB Pools zorgt voor een vakkundige uitvoering en verzorgde afwerking van alle betonbaden die zij realiseren. 

  Lees meer...
 • Weekendje Weg

   

  Weekendje Weg

  Olivier was in de zomer van 2013 te gast in het TV programma Weekendje Weg op Vijf TV met Els Tibau.
  Bekijk het filmpje

   

Binnenbekleding Configurator

BinnenbekledingConfigConfigurator kunt u uw persoonlijke zwembad te ontwerpen in slechts een paar eenvoudige stappen.
U kunt kiezen uit
verschillende vinyl voering producten en een grote verscheidenheid aan kleuren en print patronen.

Meer info

hd TOTALLY HAYWARD

HDB POOLS is Totally partner en mag 1 jaar extra garantie geven op alle Haywardproducten. Zo verlengen wij de grantie van 2 naar 3 jaar.

BEREKEN UW FILTERPOMP

BerkenuwfilterOp basis van de totale kost die de aankoopprijs en de elektriciteitskosten van de pomp voor elk seizoen omvat. Deze grafiek toont hoeveel seizoenen het duurt vooraleer de IntelliFlo besparingen zal opleveren in vergelijking met een klassieke pomp.

meer info

genesis3logo

HDB POOLS is GOLDEN MEMEBER bij de gerenomeerde GENISIS 3 UNIVERSITY. GENESIS 3 geeft opleidingen, certificeerd en verbind zwembadbouwers.

logobspaMember of BSPA Belgian Swimming Pool Assocation. 

HDB Pools is officiële STARLINE dealer. 

Starline logo