Starline Monoblok

Monoblock zwembaden van Starline worden geproduceerd uit één geheel. Bijna allemaal inclusief de inlooptrap. Een Monoblock zwembad biedt veel voordelen. Er zijn geen ontsierende naden waardoor dit type zwembad weinig onderhoud vraagt en het een zeer esthetische uitstraling heeft. Veiligheid staat bij Starline voorop en vertaalt zich diverse onderdelen van het zwembad. Denk daarbij aan de antisliptreden op de trappen en een veiligheidsrand ter ondersteuning van de zwembadafdekking in geval uw kind per ongeluk op de afdekking terecht komt. Daarnaast bestaat de constructie van de zwembaden uit hoge kwaliteit composiet voor jarenlang plezier.

 

Voordelen Monoblock zwembad van Starline

 

  • Kwaliteitsproduct
  • Ergonomisch en veilig
  • Een zeer lange levensduur
  • Strak naadloos design
  • OnderhoudsvriendelijkUV-bestendige, kleurvaste toplaag verkrijgbaar in 5 originele zwembadkleuren
  • Zeer hoge kwaliteit materialen in een meerlaagse constructie van composiet
  • Optioneel een geïntegreerde Roldecknis voor een onzichtbare zwembadafdekking
  • Veelvuldig getest tijdens het gehele productieproces
  • Voormontage naar uw wensen in de fabriek, betekent snelle installatie bij u thuis
  • Zeer ruime garanties

STARLINE Ergonomic Line

starline ergonomic polyester zwembad Zwembaden uit de Ergonomic Line maken luxe en comfort mogelijk in de kleinere tuin. Deze compacte baden zijn verkrijgbaar in diverse modellen met een vaste breedte van 3½ meter.

 

Meer info...

STARLINE Carré Line

starline carre polyester zwembad Zwembaden uit de Carré Line hebben een open karakter door de royale inlooptrap over de volle breedte van het bad. U waant zich aan zee terwijl u langzaam het sprankelende water in loopt.

 

Meer info...

STARLINE NOVA Line

starline nova polyester zwembad Het nieuwe zwembaden uit de NOVA Line zijn voorzien van een hoge waterlijn. Deze bevindt zich direct onder de randtegels. Het ontwerp van deze zwembaden is door de strakke belijningen zeer actueel en heeft een puur karakter.

 

Meer info...

STARLINE Romana Line

starline romana polyester zwembad Zwembaden uit de Romana Line kenmerken zich door de prachtige Romaanse inlooptrap. Een eye-catcher in bijvoorbeeld een kleurrijke klassieke tuin.

 

Meer info...

STARLINE Dynamic Line

starline dynamic polyester zwembad Zwembaden uit de Dynamic Line zijn zeer luxueus en royaal met strakke vormen. Een loungetrap met zonneplateau behoort tot de mogelijkheden. Een zwembad met veel opties.

 

Meer info...

STARLINE NEXXT Line

nexxt-line-zwembaden De high end design zwembaden uit de NEXXT Line kenmerken zich door een overlopende waterlijn. Het wateroppervlak versmelt met de omgeving. Dit prachtige architectonisch design voldoet aan alle verwachtingen.

 

Meer info...